my name is bajs

ahhh jag känner mig som när man varit på bio sen kommer man ut och då känns det som att man varit i en helt annan värld och kommer tillbaka till verkligheten. vanessa my bitch och jag ahr kollat på hela första säsongen av skins för andra gången eh eh eh och varit lite bäst.


image356

"jag har för lite stålar"

sucking on my

Jag förstår inte heller vad jag skrivit och jag menar inget förutom det där med ida.
Jag har lust att gå på promenad hela tiden för att jag har tankat min mp3 med fet musik och jag har ingen lust att gå på metalgrejen idag och det tänker jag inte göra heller. Jag har bara lust att titta på film. I belive att det var kul igår, jag vet inte riktigt vad som hänt och vad jag drömt.


image352


nej

Jag bestämde mig för att inte gå till skolan för att:
1. jag inte sov hemma och jag hade totalt glömt bort att ta med mig byxor eller kjol och kofta så när jag skulle klä på mig så hade jag inget och om jag hade lånat av min syster så skulle hon lackat.
2. vi har bara tre tråkiga lektioner , eller inte bild men nk och mediekommunikation.

jag gick ut för att fota och sen hände följande:
1. jag fick fåligt samvete för att jag inte gick till skolan.
2. jag träffade milla och hon komemr säkert att säga till lärarna ba " tiina orkade inte komma idag hon skolkar "  eller nåt liknande.
3. jag gick värsta långt och när jag skulle fota så stod det "no CF card" .

vad typiskt


image351

JA


Jag ska gå till skolan för jag vill inte bli ett soc-case , sen ska jag ringa vanessa och tvinga med henne till terhi och robert för att spela  musikbuzz. Det ser jag fram emot. hoppas bara heli är i skolan så kan vi lyssna på musik och äta mango och rita på bilden. great

jag ser ut som dracula

Igår var jag rädd hela tiden men nu är jag ganska brave och drömmer om att vara  harry potters bästis och döda några death eaters.
Jag har egentligen ingenting att skriva men jag har inget annat att göra heller. Jag längtar lite tills imorgon för det är skönt att ha bild till kvart över 6. Jag tror att jag ska titta på skins. eller fotbollsfruar.
Jag älskar fortfarande cry me a river. Jag tror inte att jag kan skriva sämre än nu, men seriöst care wogldigjpsd ROMPHAAA Idag har jag bara lyssnat på musik och  promenerat massor, ätit två påsar frysta mangobitar och spelat musikbuzz. ¨trots min inte-så-händelserik dag så är jag glad. helgen har varit great  så nu är allt annat great också.
ah justja jag måste lämna in min kamera på lagning nu när jag inte använder den alls typ men då när jag inte har den så vill jag ha den så om jag lämnar in den på lagning så kommer jag att få ångest för att jag inte har den ,, hhheh ja ni fattar. ska jag:
1. skita i att lämna min kamera på lagning och typ ta fula bilder då och då.
2. lämna min kamera på lagning och inte ta bilder på typ 2 månader och sen när jag får min kamera efter 2 månader så tar jag bilder hela tiden.
3.  försöka få pappa att köpa blixt till min kamera så att den inte behöver lagas

ne nu ska jag titta på skins episode 8 för det avsnittet är så jävla bra okej .
jag älskar att logga ut från msn snabbt så att dom jag skriver med inte hinner skriva hejdå
puss

hey girl

Jag vet iallafall att jag har blivit psykad av allt idag från 01.00 ungefär, jag kommer frukta allting tyvärr.
emma heli och sandra var bäst igår och på morgonen när jag vaknade så låtsades jag att jag sov but in fact så låg jag vaken och lyssnade på allt heli och sandra sa. haha, ja jag vet att du tog min gilbert grape sandra och att ni skrev hjärtan efter er på min mobil och att ni ringde till heta dating linjen och att ni ringde till johanna från min mobil och att jag hade 107 kr kvar. walla. Det var faktiskt ganska great.




hahaha så taskig och bra.

a drink so good they named a color after it



Min kusin var fet förut och nu ser han ut som sin mamma tycker pappa.
Idag när vi stod och väntade på en man så såg jag bokia och då kom jag ihåg att jag faktiskt älskar harry potter så då gick jag in där och köpte harry potter and the deathly hallows. Det skönaste är att jag inte tvekade en sekund på att lägga ut 199 kr på en bok som man kan låna från biblioteket och som dessutom är på engelska och jag kanske bara kommer att förstå 99 % av alla orden som finns i den fast jag egentligen vill förstå 100 % joja men 99 % är väl bra det med. Jag kan trösta mig med att tänka att om jag vore någon annan som är sämst på engelska så skulle jag vara tvungen att vänta i ett halvår innan jag kan läsa den boken medans alla andra som äger redan vet vad som händer. BRA VA?!
Egentligen är ju inte 199 kr mycket at all.
Jag har en sjal som är vit med svarta gubbar på och alla förutom linettt (TACK BABY) säger att det ser ut som en emosjal med dödskallar. Så idag kände jag mig som ett emo. eller metal kanske. same same, men iallafall så vill jag att alla ska veta att det inte är några dödskallar. För jag hatar dödskallar. lika mycket som r.i.p.

jag måste skriva om foot binding och det går inte att skriva om det utan att bli illamående.  Det är så F R E S H.

 

death proof

Idag var jag med veronica och det var ganska bäst för att hon är sådär trög i huvudet och säger skönaste sakerna hela tiden. "han är så söt, om jag vore en tjej så skulle jag typ gilla honom"
Nyss fick jag se en del av death proof och den verkar skum och någon måste titta på den med mig imorgon, okej!
Annars händer ingenting,, Annat än att jag fortfarande vill gå i trean och att det suger att jag var borta från skolan förra onsdagen för att nu kundejag inte gå ut att fota med Lisa och den uppgiften som vi har kräver att man har minst en vän med sig.
Idag ska jag sitta uppe till tre och skriva engelska och dricka te med honung och önska att någon tycker om skins så att jag kan prata om det hela tiden. nej föresten jag ska bli som på tv och göra sjuka saker hela tiden.

1990

Idag önskade jag att jag skulle gått i trean istället. Jag skulle varit fri om mindre än ett år. Jag skulle ha flyttat bort från sverige. Det skulle varit underbart. nu måste jag istället leva i ett fängelse i två år och då kanske någon fått mig att ändra på mig och bli någon annan och då kanske jag vill bo i sverige med villa volvo och vovve och vara världens tråkigaste och inte orkar röra på mig för att min man som har fetma vill att vi ska beställa hem mat från internet och så sitter vi där hemma och vovven måste kissa inne för att vi inte orkar gå ut med den och sen blir bilen rostig för ingen använder den på år och dar sen kommer jag att ha ångest för att jag inte är född 1989 istället för då skulle jag tagit studenten år 2008 och år 2008 skulle jag vara lyckligast i världen och vilja resa och bo i england och thailand och frankrike och indien och vietnam och usa och så skulle jag vara lycklig hela tiden och sen skulle jag komma till sverige då och då och hälsa på alla mina vänner som också rest runt och haft det bra och sen skulle vi alla fika och prata om alla härliga saker vi gjort och prata om saker vi gjorde tillsammans år 2007, vi skulle skratta åt allt som hänt och hur härligt idiotiska vi alla var. Men sen skulle jag bara kunna flyga härifrån utan några bekymmer. 

demain

Vad..
..har du på dig idag?:  Byxor, två linnen, helis svarta kofta, underkläder, strumpor. intressant.
..har du gjort under dagen?:  ätit på pastahuset och pratat med veronica och sen så hade jag mediekunskapslektion vilket är det tråkigaste som finns och verra och jag ligger helt efter , dock inte nu längre eftersom veronica är duktig. Sen har jag suttit och ritat med heli och det gick skit men det var kul.
..har du för frisyr?: Sådär som jag alltid har.
..ska du göra innan dagen är slut?: vara bäst.
..har du inte hunnit med idag?: vara bäst.
..ska du göra imorgon?: vara snäll och bäst.
..vill du göra i helgen?: till mamma: supa, röka och knarka. för det är typ det enda jag gör.
..åt du senast? mango.
..är det allra bästa med dig?: Ibland kan jag få folk att skratta och när folk skrattar så tror jag att dom är glada. Det är väl bra.
 ..ogillar du hos dig själv?: Jag är ytlig och jag är inte speciellt snäll, jag blir lätt röd i ansiktet , jag är fet , jag är duktig på att få folk att må dåligt. osv.

När..
..vaknade du i morse?: kvart över nio tror jag.
..är du rädd?:  När jag tänker för mycket.
..grät du senast?: Igår när jag tittade på skins.
..skrattade du senast?: Nyss när jag satt och ritade med Heli.
..gjorde du senast något du egentligen inte ville?: idag.
..gav du en komplimang senast?: idag.

Vem..
..kramade du senast?: Heli
..saknar du?: tea.
..kysste du senast?:  jag minns inte.
..vill du spotta på?: lusse, det är rätt frestande.
..skulle du vilja se ut som?: nån fin.
..gjorde dig arg senast?:  ingen.

Antingen eller:
Glass eller godis?: Jag är trött på sånt.
Morgon eller kväll?: kväll
Skidor eller pulka?: pulka
Julafton eller födelsedag?: julafton
Häst eller hund?: hund
Hjortron eller blåbär?: blåbär
Sola eller bada?: bada
Röd eller blå?: blå

Kan du..
..simma fjärilsim?:
  (alla kan inte veronica. ) jag tror inte det.
..stå på ett ben?: jo
..sjunga riktigt höga toner?: det låter förjävligt
..rita snyggt?: det visade sig idag att jag ABSOLUT INTE kan rita snyggt.
..baka?: jag kan knappt koka ägg så nej jag kan inte baka eller laga mat eller nåt sånt.
..göra volter?: om jag hade en studsmatta kanske.
..hoppa upp på en häst med sadel?: jarå
..ditt eget mobilnummer?: ja.

Har du..
..pallat äpplen?: Det var det enda jag gjorde när jag var liten.
..tagit en främling på rumpan?: jag tror det.
..tappat något värdefullt i toaletten?: tandborsten hundra gånger.
..sett en hel porrfilm?: ja.
..skrikit åt en lärare?: ja.
..blivit dumpad?: nej.
..förlorat någon nära vän?: ja
..varit i Asien?: nej,

Jag känner mig fortfarande handikappad och jag vill flytta till london.             

My nipples are not funny!

Det är så mycket som saknas. Jag känner mig handikappad.

bound feet

Jag vet inte ,
jo jag vet att jag och veronica blev nästan inlåsta på bibblan (bibblan hahaa) i torsdags. Ordet nästan suger i den meningen.
Idag har jag varit i stockholm.
Idag tycker jag också väldigt synd om Britney. Alltså det går inte att inte tycka synd om henne. 

WAWiyuioöf JAg orkar INTE SKRIVANÅGOT vettigt eller bra såå nu drar jag på fest HEJDÅÅÅÅ

p.s monki äger.

hundra procent fett

 Vi dricker te och äter ostfralla?


solen i ögonen

1. sabrina tonårshäxan är lamt.
2. bli aldrig nära vän med mig för det enda jag gör är att jag får dig att må skit i slutet sen måste du hitta på ett sätt att "dumpa" mig på och det är bara jobbigt för dig.
3. skaffa absolut inte barn med mig någonsin. man blir ju som sina föräldrar och du kommer inte vilja att dina barn ska ha det så.
4. förvänta dig aldrig att jag säger att jag säger att jag älskar dig utan att jag menar det.
5. fråga mig aldrig om du får smaka något jag har för jag kommer aldrig  ALDRIG att säga nej.
6. om jag säger att jag inte kan göra något för att jag är sjuk så ljuger jag antagligen för att jag är aldrig sjuk.
 hejdå


idag

Idag har jag vaknat och tittat på fresh prince in bel air och ignet annat fast det gör inget för jag slipper iallafall göra matte i skolan.
    igår , eller nej föresten det här har jag vetat sen sexan, kom jag på att jag älskar badminton for real och om ingen vill spela med mig så blir jag ledsen. ha ha ha
    idag måste jag till biblioteket för att plugga. den som vet när biblioteket stänger är bäst.

SUG

Det bästa är att det är completely ditt fel

sug min kuk.

BTW  så skulle jag ju äga vanessa på Wii men hon ägde mig så jävla hårt.
JAG:

image346

G


På lördag ska jag slösa hela min lön på kläder för jag är så trött på att inte ha snygga kläder hela tiden.

bort från det där äcklet.

Nu orkar jag inte mer så jag och vanessa ska hem till syster och spela Wii och jag kommer lätt äga henne.

till heli sandra och johanna

Heli , sandra och johanna sa att min blogg är tråkig för att jag skriver onödiga saker och inte skriver om min dag som dom gör.
  Så det här inlägget är till dom.
 
Idag har jag vaknat hos vanessa klockan halv två sen vaknade vanes sa efter tio minuter sen klappade jag job litegranna i en mössa . sen åt vi frukost sen kollade vi på happy feet och åt popcorn senkollade vi på vanessas gamla bdb. ¨Sen satt vi ute på balkongen och jag retade job lite nu hatar han mig och klockna är 17.20 och vi ska knulla lite.

hejdå

(sånt här är så jävla tråkigt)

...och med ens blir känslan av ensamhet starkare än någonsin.

image334

do you think about me now and then?

Idag trodde jag att Heli hade en hård bröstvårta, det var mysigt. 
Hazel läste någonting äckligt om hur dom typ vred kvinnornas fötter så att dom blev typ 3in långa (korta) i kina förr i tiden. Jag tänkte att det såg ut ungefär såhär:

image333
Tänk vad voidrigt när naglarna växer in i hälarna BLOOD 


Only dream I ever have is the surface of the sun everytime I shut my eyes it's always the same.

Imorgon måste jag skriva om det där livet. Vad vet jag om livet.
    Jag vet bara att jag önskar att jag vore en sån som säger smarta saker i sömnen så att alla skulle bli imponerade. Jag kan ingeting som imponerar. Jag önskar att jag kunde känna hur någon känner utan att den behöver säga ett ord.

Det svider i mina ögon för att jag målade mitt ansikte nyss. Helt i onödan.

(Jag ska sitta här i tre timmar till om det behövs och skriva klart min läxa och önska att jag skulle födas år 2100 istället så skulle jag kanske slippa förlora allt, men sen ska jag sluta önska för sånt gör bara idioter sen kommer jag att gå till skolan med en ok-läxa och en mattebok som jag glömt titta i och sen ska jag framkalla mina bilder och skratta åt den där roliga bilden som vi skrattade åt idag trots att man inte ens såg någonting (ni kommer att älska den))

förlåt att jag får dig att må dåligt veronica.

Om år kommer vi att träffas. Så kommer du att säga.
- Jag hoppas du förstår nu.
Sen kommer jag att förstå och ångra. Du kommer inte att ångra för du förstod det redan innan.

Katten rev mig. Inte ens han gillar mig. Patetiskt.
Ingen kommer att orka med mig och kommer att skaffa nya bättre vänner tillslut.
I början tycker dom att jag är underbar. Sen när dom vet vem jag är så är jag värdelös och alldeles fel.


Crunk and grind that's my bloodline


Igår tittade jag på 8 mile och då kom jag ihåg att i sjuan när den filmen kom ut så var det en kille i vår klass som ville vara som eminem och han ba satt själv på en bänk på rasterna och lyssnade på musik och skrev låttexter på ett papper som han gör i filmen. hahaha
Jag försökte ringa heli och säga det för hon är säkert den enda som verkligen förstår hur kul det är. Hon svarade inte ens.

Jag slutar 18.40 för jag ska ha bild. Jag förstår egentligen inte varför jag har bild för jag suger verkligen.

Fladder

vad fan jiddrar du om? jag svääääär.

Har bara vart med pave och vanessa hela dagen och kollat på rolig fest. Great.
Jag har blivit så tråkig så nu ska jag sluta skriva och plugga  istället. Hejdå.

Jag svär att min blogg inte kan bli tråkigare än vad den redan är.

DO ME DAILY CHRISTOPHER BAILEY

GET YER FREAK ON GILES DEACON

Jag vill åka till IKEA. Mitt rum behöver saker. Jag behöver nya kläder också. jag ska slösa alla mina pengar på dyra kläder.

bajs

jag hatar när smala människor säger att dom är tjocka. döööööö

RSS 2.0